Ofta ställda frågor Frågor

Vad våra kunder frågar och vad vi svarar på dem

Vilken är den bästa webbplatsen för att köpa Instagram Followers Sverige?

Här är den vanligaste frågan i hela sökmotorn. Och på grund av törsten efter svaret gjorde ett team av experter på social marknadsföring en hemlig undersökning och köpte följare från olika topprankade webbplatser. Målet med deras test var att hitta det bästa stället att köpa Instagram följare och efter att ha undersökt och jämfört sessioner, slutförde de köpföljareSweden som den mest betrodda sociala byrån för att köpa alla typer av tjänster. Så ha din tillit till denna certifierade butik och vinn råttracet av Instagram branding över hela Sverige.

Kan jag få flera paket på en gång?

Ja, du kan säkert få flera paket i din varukorg samtidigt. Vi har en stor erfarenhet av att betjäna kunden med de enklaste och smartaste sätten att handla på nätet.

Kan jag få följare långsammare?

Vi följer kundens överklagande direkt och börjar behandla beställningen inom några minuter. Om du vill ha extra hjälp med din beställning kan du lämna en kort anteckning till oss när du gör din beställning.

Hur kan jag betala mina beställningar?

Vi har varit verksamma i branschen i flera år och efter att ha undersökt kundernas tillfredsställelse har vårt expertteam anpassat vår betalningsmetod så att den blir mer tillförlitlig och säkrare. Du kan enkelt betala via PayPal, kreditkort, betalkort och Visa Card.

Fler frågor?

Feel free to CONTACT US.

Kundrecensioner och återkoppling

Vi älskar dem

Vad våra kunder har att säga

Rayyan

Jag försökte köpa äkta svenska Instagramföljare från många sociala webbplatser, men detta företag skickar riktiga följare med omedelbar leverans. Jag gillar verkligen deras vänliga chatt support metod som tillhandahålls av dem. Mer kärlek för dem!

Sophia

Det var över förväntan, hur otroligt köpaföljaresweden.com handlade och stödde mitt behov. Jag köpte 10k Instagram Followers och nu dessa följare hjälper mig mycket att få mer försäljning av mitt varumärke. Tack.

Zikri Ahmad

Min beställning hade problem och jag fick inte mina tjänster direkt. Jag informerade dem om mitt problem och efter 2 till 3 minuter började jag få mina följare. Jag vill tacka James Brute för att han lyssnade på mitt överklagande omedelbart.